Välkommen till Honungs Skafferiet.Jag är en natur och djurälskande man boendes på en liten gård på landet i Skåne.Som nybliven biodlare så har jag tänkt att främst skriva om bi och biodling.Men även lite om livet på gården med djur och grönsaksodling.Har ett stort natur och trädgårdsintresse.Biodlingen har jag precis börjat med.Men det är väldigt intressant och min tanke är att det ska utvecklas till en bisyssla.Jag är utbildad snickare och har en egen liten snickeriverkstad hemma på gården.
tisdag 12 februari 2013
Tillverkning av eget mjuksmör till smörgåsen. Är både lätt och mycket godare och nyttigare än de varianter som finns att köpa.Rumsvarmt smör, kallpressad rapsolja och linfrö olja. Ekologiskt om man vill det. Vispa smöret med en elvisp och blanda i oljan.Klart ! Rena naturprodukter och inga konserverings medel. Lin fröolja innehåller omega 3. Vilket är bra för hjärtat.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar